کرمان رصد - چیزکیک سن سباستین شکلاتی، ترکیبی بینقص از خامه، شکلات تلخ و بافت لطیفیه که با ظاهر کاراملی و سوختهاش دل هر کسی رو میبره! این دسر خوشعطر، بدون نیاز به پایه بیسکویتی، فقط با چند ماده ساده آماده میشه، اما طعمی داره که فراموش نمیکنید.
مواد لازم: پنیر خامهای: 380 گرم شکر دانهریز: 100 گرم وانیل: 1/2 قاشق چایخوری تخممرغ: 3 عدد شکلات تلخ (70٪): 150 گرم ذوبشده پودر کاکائو: 6 گرم نشاسته ذرت: 6 گرم خامه 33 درصد کاله (یا خامه صبحانه): 200 گرم طرز تهیه: فر رو روی 233 درجه روشن کن و قالب رو با کاغذ روغنی طوری بپوشون که تا دیوارهها بالا بیاد.
پنیر خامهای رو با لیسک باز کن تا نرم و یکدست شه.
شکر و وانیل رو اضافه کن و با ویسک خوب مخلوط کن.
تخممرغها رو یکییکی اضافه کن و بعد از هرکدوم هم بزن.
شکلات ذوبشده رو اضافه کن و آروم مخلوط کن.
از صفر تا صد تهیه چیز کیک سوخته | یک دستورالعمل کامل! +ویدئو
پودر کاکائو و نشاسته رو الک کن و به مواد اضافه کن.
در آخر خامه رو اضافه کن و فقط تا ترکیب شدن هم بزن.
مواد رو بریز تو قالب، چند بار روی سطح بکوب، تا هوای اضافی خارج شه.
بذار تو فر، دما رو بیار رو 220 درجه و حدود 25 دقیقه بپز تا روش تغییر رنگ بده، کنارهها سفت باشه ولی وسطش هنوز لرزون باشه.
بذار در دمای محیط خنک شه و بعد حداقل بدون درپوش 4 ساعت تو یخچال بذار. بعدش دیواره و کاغذ روغنی رو ازش جدا کن. اگه بافت نرم دوست داری، نیم ساعت قبل سرو از یخچال درش بیار!
نکات حرفهای برای پخت چیزکیک سوخته باسکی (سن سباستین): از شکلات با کیفیت استفاده کن، چون طعم اصلی کیکت همینه. برای یه طعم شکلاتی غلیظ، شکلات تلخ با بیش از 60 درصد کاکائو انتخاب کن. مواد حتماً همدما با محیط باشن. اینطوری بهتر با هم ترکیب میشن و بافت نهایی کیک صافتر میشه. مواد خشک مثل پودر کاکائو و نشاسته ذرت رو حتماً الک کن. این کار کمک میکنه که بافت کیک نرم و بدون گلوله باشه. مایه کیک رو زیاد هم نزن. هم زدن زیاد باعث میشه کیک موقع پخت بیش از حد پف کنه و بعد وسطش فرو بره یا ترک بخوره.
از مایهات گلوله گلوله بود از صافی ردش کن تا بافت نهایی کاملا یکدشت بشه.
موقع پخت، مخصوصا 5 دقیقه آخر، حواست به کیک باشه. اگه زیادی تیره شد، یه ورق فویل آلومینیومی آروم روش بنداز. اگه برعکس، هنوز خوب برشته نشده بود، میتونی چند دقیقه آخر فر رو بزاری روی حالت گریل تا روش رنگ بگیره، به شرطی که وسط کیک پخته باشه.